Over T&R Badkamers

In 2020 opgericht, zijn wij een frisse nieuwe ondernemingBadkamer winkel Almelo, opgericht door 2 broers uit Almelo. Vanuit onze prachtige sanitair winkel in Almelo kunnen we u helpen om de mooiste badkamers en/of toiletten te creëren. Hiervoor hebben we de beste kwaliteit en mooiste meubels en onderdelen geselecteerd waar u met ons samen ongetwijfeld een prachtige badkamer en/of toilet uit kunt samenstellen. In onze showroom kunt u onze wastafels, douchemeubels, douchedeuren, toiletten, kranen, tegels en accessoires etc. niet alleen zien, maar ook bijvoorbeeld voelen hoe de deuren en lades van onze kasten sluiten. Hieraan kunt u voelen dat dit echte kwaliteit betreft. Deze badkamer zal, mits u dit wenst, geïnstalleerd worden met behulp van ervaren vakmensen die volledig in dienst van T&R Badkamers Almelo zijn. Hierdoor heeft u van ontwerp tot oplevering slechts 1 aanspreekpunt. Met ons team zorgen wij voor een volledige dienstverlening, van het leveren van alle benodigde onderdelen, tot en met het installeren van uw badkamer en toilet.

Graag heten we u welkom in onze showroom aan de Boddenstraat 80, te Almelo!

Contact Opnemen

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom kijken in onze showroom

of bel 0546-627979

of bel 06-42855590

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.